Female entrepreneurship

Female entrepreneurship

Cateringbedrijf Hartichoc werd opgericht door Sarah Milis en mijzelf: twee zussen met zin voor ondernemen. Een fenomeen dat niet altijd vanzelfsprekend is. Want het aantal vrouwelijke ondernemers, ligt nog steeds veel lager dan de hoeveelheid mannen aan de top. Maar dat ik bij die female entrepreneurs hoor, zie ik als een voordeel. Lees verder waarom! 

Vrouwelijke ondernemer, door en door

Als wereldverbeteraar in hart en nieren, ben ik fier dat ik mijzelf een vrouwelijke ondernemer kan noemen. Niet alleen zijn vrouwelijke ondernemers procentueel in de minderheid, nog geen 10 % ervan draait meer dan 1 miljoen EUR omzet per jaar. En daar gaan we met ons cateringbedrijf Hartichoc loodrecht tegenin. Want wij behoren tot die minderheid en zijn er trots op. Ik laat me dan ook gelden en pak mijn plek, zelfs in sectoren waar het moeilijker is om gehoord te worden. Dan hanteer ik een rechtdoorzee, praktische approach. En dat werd gehoord: zo wonnen we recent de Webhero Award voor Vrouwelijke Onderneemsters van het jaar. Female entrepreneurship zoals het moet zijn!

Aandacht voor welzijn en welbevinden

En dat vrouwelijk ondernemerschap heeft een heleboel voordelen. Zo laat ik mijn zorgend kantje regelmatig naar boven komen. Ik wil dat het Hartichoc-team zich thuis voelt op de werkplek. Van chocolaatjes op het kantoor, tot vragen hoe het écht met iemand gaat: kleine dingen die een grote impact hebben op het welzijn van mijn werknemers. Bovendien wil ik controlerend manager zijn. Het onderling vertrouwen bij Hartichoc is groot, timetracking hoort hier dan ook niet thuis. Mijn team moet open zijn en zelf de touwtjes in handen nemen. En voor die flexibiliteit krijg ik topmedewerkers in de plaats.

Hartisjokkige groetjes,

Tinne Milis 

Meet Hartichoc!

Een hart voor (h)eerlijke voeding, een artistieke touch in je gerechtjes en een grote liefde voor chocolade: dat is hoe je ons het best samenvat. Onze équipe de (Harti)choc bestaat uit een team vol enthousiaste foodies die je smaakpapillen dagelijks verwennen. Van bedrijfscatering, over foodmarketing, tot eventcatering. Hartichoc schakelt snel en legt je grommende maag in no time het zwijgen op.

Catering Tienen gezocht voor een (bedrijfs)event? Een indrukwekkende foodcampagne lanceren om je bedrijf in the picture zetten? 

 Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Hartichoc? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x