(H)eerlijk eten

(H)eerlijk eten

Soms krijg ik de vraag: ‘Tinne, hoe slaag jij erin om elke dag het beste van jezelf te geven?’ Wel, dat is geen groot geheim. Mijn grootste passie gaat namelijk door de maag. Verrukkelijke gerechtjes creëren, van begin tot einde: dat is wat ik het liefste doe. Heerlijk eerlijk, met aandacht voor de rol van voeding in onze maatschappij. Benieuwd hoe ik dat naar de praktijk vertaal? Lees verder! 

Maatschappelijk verantwoorde cateringpartner 

Mijn maatschappelijke visie trek ik niet alleen door in de keuken, maar ook in de werkwijze van Hartichoc. Zo probeer ik steeds the extra mile te gaan. Als cateringbedrijf hebben we immers een centrale rol in de voedingsindustrie. Net daarom probeer ik regelmatig stil te staan bij de plaats van voeding in onze maatschappij. Genetische manipulaties of restricties die onze boeren worden opgelegd? 3D-geprinte voeding of enorme voedselverspilling? Absoluut no-go’s! Mijn missie spreekt dan ook voor zich: ervoor zorgen dat ieder gerechtje (h)eerlijk verantwoord is.

Smaakvol, seizoensgebonden en heerlijk vers

Een van mijn favoriete stokpaardjes? Verse voeding. Als cateraar moet ik vooraf groenten, fruit en andere ingrediënten aankopen. En dat doe ik het liefst seizoensgebonden, op het ritme van de natuur. Net daarom werken we bij Hartichoc samen met fantastische partners. Ik koop producten rechtstreeks bij een lokale visboer en boerderij of bestel ze bij een grote leverancier. Dagvers, voedzaam en helemaal volgens het seizoen. Het resultaat? Een heerlijk duurzame maaltijd op maat van ieders cateringwensen. That’s how I roll!

Hartisjokkige groetjes,

Tinne Milis

Meet Hartichoc!

Een hart voor (h)eerlijke voeding, een artistieke touch in je gerechtjes en een grote liefde voor chocolade: dat is hoe je ons het best samenvat. Onze équipe de (Harti)choc bestaat uit een team vol enthousiaste foodies die je smaakpapillen dagelijks verwennen. Van bedrijfscatering, over foodmarketing, tot eventcatering. Hartichoc schakelt snel en legt je grommende maag in no time het zwijgen op.

Catering Tienen gezocht voor een (bedrijfs)event? Een indrukwekkende foodcampagne lanceren om je bedrijf in the picture zetten? 

 Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Hartichoc? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x