Teamspirit

Sterke teamspirit

Enige tijd geleden deden we de catering voor een privé-event op een speciale locatie: één van de negen bollen van het Brusselse Atomium. Na afloop kreeg ik een brief van een van de aanwezigen. Over iets dat ik als vanzelfsprekend ervaarde, maar het blijkbaar niet was. Een sterke teamspirit, waarbij de zaakvoerder zelf de handen uit de mouwen steekt. Lees verder!

Catering hoog in het Atomium: waar blijft die lift? 

We werden als cateraar opgetrommeld voor een event hoog in de lucht, meer bepaald in het Brusselse Atomium. In één van de zijbollen trakteerden we 120 genodigden op heerlijke hapjes. Het prachtig panorama kregen ze er gratis bovenop. Fantastisch zou je denken, maar dat was buiten één ding gerekend: de lift gaat niet tot in de zijbollen. Dat betekent dat alles – van eten, over borden, tot keukengerei – via de trap naar boven moest. En nadien ook weer naar beneden. All hands on deck: het hele Hartichoc-team rolde de mouwen op en ging er volledig voor. Inclusief ikzelf.

De Hartichoc-spirit: we gaan er allemaal samen voor!

En dat werd blijkbaar niet als vanzelfsprekend aanzien. Een CEO die haar personeel niet alleen het werk laat doen, maar zelf mee de trappen op en af rent met volle dozen. Laat dat nét zijn wat ons Hartichoc-team typeert. Eén voor één hebben we die sterke teamspirit: we willen dat het werk gebeurt en gaan elkaar dan ook helpen. Wanneer klanten ’s ochtends bellen voor een lunch van 300 personen op diezelfde dag, dan laat iedereen alles vallen – inclusief CEO of administratief personeel. We smeren broodjes, wassen borden af … Kortom, we zijn one team: we make it work!  

Hartisjokkige groetjes,

Tinne Milis 

Meet Hartichoc!

Een hart voor (h)eerlijke voeding, een artistieke touch in je gerechtjes en een grote liefde voor chocolade: dat is hoe je ons het best samenvat. Onze équipe de (Harti)choc bestaat uit een team vol enthousiaste foodies die je smaakpapillen dagelijks verwennen. Van bedrijfscatering, over foodmarketing, tot eventcatering. Hartichoc schakelt snel en legt je grommende maag in no time het zwijgen op.

Catering Tienen gezocht voor een (bedrijfs)event? Een indrukwekkende foodcampagne lanceren om je bedrijf in the picture zetten? 

Let’s connect >>

 Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Hartichoc? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x