Great food ❤ Great company

Moet er liefde door de maag gaan?

Hartichoc - Traiteur

Grommende maag? Daar hebben we bij Hartichoc een lekker antwoord op. Ontdek onze waaier aan verrukkelijke menu’s voor bedrijfscatering en eventcatering. Al onze gerechten zijn versbereid door ons équipe de (Harti)choc... 

Smaakt dit naar meer? Lucky you! Van bedrijfsrestaurants uitbaten tot heerlijk feestelijke recepties met een chef op locatie, wij droppen onze smaakbommetjes op maat van jouw cateringwensen. 

Ben je zelf actief in de foodsector? Let’s talk! Als trendwatchers en rasechte foodies zijn we gespecialiseerd in foodmarketing. We kruipen graag in de smaakpapillen van je klant en bedenken foodcampagnes die je klanten nog lang zullen nasmaken.

Hartichoc

fingerprint

Food@TheOffice

Voor jouw bedrijf

Bedrijfsrestaurant uitbaten? Een foodautomaat plaatsen of graag een combinatie? Wij stemmen onze bedrijfscatering flexibel af op jouw wensen.

group

Food@YourEvent

Voor jouw event

Een cateringpartner voor jouw events? Geleverd of vers bereid door een chef op locatie? Wij duiken in onze mobiele keuken om uw gasten culinair te verwennen.

trending_up

Food@Marketing

Voor jouw product

Je voedingsmerk of product sneller op de radar brengen van je doelgroep? Wij zetten een foodcampagne op poten die je klanten nog lang nasmaken. Let’s give them some food for thought.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x