Medewerkers inzetten op hun sterktes

Medewerkers inzetten op hun sterktes

Als oprichter van cateraar Hartichoc, vind ik het belangrijk dat mijn teamleden zich op de werkvloer volledig op hun plek voelen. Ik had van bij de start een concreet doel voor ogen: al mijn medewerkers inzetten op hun sterktes. Want de taken waarvan ze gelukkig worden, gaan hen professioneel doen uitblinken. En daar ga ik volledig voor! 

Je sterktes kennen én ontdekken

Je professionele pluspunten ken je niet van meet af aan. Je leert je sterktes gaandeweg kennen, doorheen je jobparcours. Dat merk ik ook bij ons cateringbedrijf Hartichoc. Zo zie ik medewerkers die superbekwaam zijn in de keuken, maar niet graag desserts maken. De oplossing? We halen desserts uit hun takenpakket! Een andere collega was begonnen in een administratieve functie, maar ontdekte dat ze de commerciële taken veel leuker vond. We hebben haar functie dan ook volledig omgedraaid: nu krijgt ze de kans om commercieel te schakelen, zonder administratieve taakjes.

Happy faces, happy employer

Mijn collega’s inzetten op hun sterktes is voor mij een win-win. Niet alleen is mijn team gelukkiger, ook ons cateringbedrijf Hartichoc heeft er baat bij. Wanneer medewerkers gelukkig zijn in wat ze doen, straalt dat af op het hele team. Een enorme drive op de werkvloer, een nauwe betrokkenheid bij hun taken en een heleboel lachende gezichten die zorgen voor een sterke teamspirit. Wat wilt een werkgever nog meer? Ik blijf dan ook voortdurend streven naar mijn persoonlijk doel: mijn team inzetten op hun sterke punten, want dát is wanneer ze het beste van zichzelf kunnen geven.

Hartisjokkige groetjes,

Tinne Milis 

Meet Hartichoc!

Een hart voor (h)eerlijke voeding, een artistieke touch in je gerechtjes en een grote liefde voor chocolade: dat is hoe je ons het best samenvat. Onze équipe de (Harti)choc bestaat uit een team vol enthousiaste foodies die je smaakpapillen dagelijks verwennen. Van bedrijfscatering, over foodmarketing, tot eventcatering. Hartichoc schakelt snel en legt je grommende maag in no time het zwijgen op.

Catering Tienen gezocht voor een (bedrijfs)event? Een indrukwekkende foodcampagne lanceren om je bedrijf in the picture zetten? 

Let’s connect >>

 Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Hartichoc? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x